menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Dacia op de Autosalon van Généve 2018

event
08-03-2018
account_circle
Richard
folder
Autoshows
forum
0

Op moment van schrijven is de Autosalon van Généve weer aan de gang. De meeste automerken zijn weer aanwezig. Er is echter wel een dalende belangstelling voor dergelijke autoshows. Daarom laten diverse automerken al voor de beurs al previews zien van hun nieuwtjes.

Dacia is dit jaar ook aanwezig op de beursvloer. Uiteraard staat de nieuwe Duster er in diverse kleuren en uitvoeringen. Er is gekozen om een gelimiteerde serie, met de naam "Advance" te tonen die in Frankrijk zal worden uitgebracht. Maar behalve de Duster zijn er weinig nieuwtjes te melden.

Het meest opvallende nieuws is te vinden in de daar getoonde Lodgy. De zevenzitter heeft namelijk een nieuwe achterbank. Deze bestaat namelijk uit twee delen die afzonderlijk te verwijderen zijn. Hierdoor zou je dus ook een 6-zits versie kunnen maken door simpelweg één stoel te verwijderen! Tevens is voor dit model een ander type bekleding gebruikt. Of deze nieuwe achterbank en de nieuwe bekleding ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

De Sandero en de Logan MCV zullen ook worden voorzien van automatische airco. Ook zijn er nu weer andere lichtmetalen velgen beschikbaar.

Hieronder vind je een aantal foto's van diverse Dacia's op de beursvloer:Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward