menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Dacia Duster II in grijs kenteken uitvoering

event
27-05-2018
account_circle
Richard
folder
Dacia Duster
forum
0

Dacia Duster geschikt voor grijs kentekenDe nieuwe Duster is nog maar een paar maanden "jong" en er is nu al een speciale uitvoering van gemaakt. Of deze daadwerkelijk in produktie gaat is mij niet bekend maar het bied wel mogelijkheden voor diverse doelgroepen.

In Nederland is een bedrijf dat de vorige Duster ombouwde tot grijs kenteken-versie. Ik heb daar destijds contact mee opgenomen maar zij waren helaas niet scheutig met informatie. De markt voor grijs-kenteken versies van de Duster is in Nederland echter ook niet groot.

Er zijn andere landen waar dat wel het geval is. Neem bijvoorbeeld Roemenie. Daar werd in opdracht van de gasmaatschappij een speciale versie van de Duster gemaakt alleen omdat er meteen een groot aantal werd besteld.

Dacia Duster geschikt voor grijs kentekenDe Duster in dit artikel komt uit Oostenrijk. Het betreft een gewone Duster die naderhand omgebouwd wordt.

Aan de buitenzijde veranderd er niet veel behalve natuurlijk dat de zijramen geblindeerd worden; een vereiste voor een grijs-kenteken variant.

Aan de achterzijde blijft de ruit wel intact zodat men vrij zicht heeft naar achteren.

Aan de binnenzijde is echter wel behoorlijk veel veranderd! De ramen zijn van de binnenzijde met matzwart geblindeerd en de raamslingers zijn verwijderd omdat deze nutteloos zijn geworden.

De achterbank is ook compleet verwijderd. Hiervoor is een compleet vlakke vloer in de plaats gekomen. Het lijkt een mat te zijn met traanplaatmotief dus er zal een andere ondergrond aangebracht zijn om een vlakke vloer te maken.

De vlakke vloer eindigt tegen de voorstoelen waar hij over gaat in een kopschot dat bijna tot aan het plafond reikt.

Voor diverse doelgroepen kan dit een uitkomst zijn, zeker als je dit met de 4x4 zou doen. De Duster kan dan immers bijna overal komen en je kunt behoorlijk veel uitrusting meenemen. Zeker van belang voor mensen die buiten in het veld werken of op wat meer afgelegen locaties.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward