menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Grote Picknick bij Dacia Frankrijk

event
01-07-2017
account_circle
Richard
folder
Evenement
forum
0

Grand Picknick

Dacia Picknick Frankrijk 2017 Voor het zesde jaar op rij heeft Dacia Frankrijk zich van haar beste kant laten zien en kosten nog moeite gespaard om het de Dacia-rijders naar hun zin te maken met een grote Picknick.

25 juni 2017

Wederom heeft Dacia Frankrijk gekozen voor het 40 hectare grote landgoed van Domaine de Courson, ongeveer 35 km ten zuiden van Parijs. Het heeft een 17e eeuws kasteel in uitstekende staat dat op de monumentenlijst staat.

Het wordt door autofabrikanten vaker gebruikt voor de presentatie van hun auto's vanwege de schitterende locatie. Vanwege de grote grasvelden dus ook uitermate geschikt voor een evenement als de Dacia Grand Picknick. De inschrijving is gesloten bij het bereiken van de 10.000 ! aanmeldingen.

Dat wat Dacia Nederland destijds probeerde in Het Doornse gat, doet Dacia Frankrijk in het groot. Alles werd uit de kast gehaald om het de Dacia-rijders naar hun zin te maken. Bij een dergelijke dag zijn vele gezinnen aanwezig met jonge kinderen. Maar ook de "oudere" kinderen werden niet vergeten.

Van schmink-tentjes, klimwand, Zumba-lessen en glijbanen, van eettentjes, sjoelbak en presentaties tot een heus concert. De bezoekers hoefden zich echt niet te vervelen.

Tijdens deze Picknick werden ook een paar gelimiteerde versies getoond van de Sandero Stepway. De City, De Navy en de Pop Art waren meegekomen om te laten zien aan het publiek.

Ondanks dat de Dacia Dag relatief kort duurt waren er Daciarijders uit het hele land aanwezig. Sommigen hadden zelfs hotel-overnachtingen geregeld om aanwezig te kunnen zijn bij dit spektakel.

Hieronder zie je een aantal foto's van dit spektakel:

Opmerking: De marges op de nieuwe auto&acutes zullen in Frankrijk niet veel anders zijn dan hier. Toch spaart men kosten noch moeite om hiermee de Dacia-rijders te bedanken.

Waar blijft Dacia Nederland?



Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward