menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Verjongingskuur bij Dacia is een feit

event
29-09-2016
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Verjongingskuur

Zoals we al gemerkt hadden was er nog niet veel spannends te melden over 'ons' merk. Wel was bekend dat de diverse modellen een verjongingskuur hebben ondergaan zodat ze weer even meekunnen.

Koplampen en led

Het meest opvallende van deze verjongingskuur zijn de aanpassingen aan de voorzijde. Zo is de grille nieuw vormgegeven; deze heeft nu meer stijl-overeenkomsten met de Duster en, afhankelijk van de uitvoering, wel of geen extra chromen accenten. De koplampen zijn nu voorzien van LED's voor de dagrijverlichting; of dit ook vanaf het instapmodel zo zal zijn is nog niet bekend.

Achterlichten en led

De bumper is ook licht gewijzigd wat vorm betreft. Zo passen de nieuwe mistlampen ook beter. De onderste grille kon dan natuurlijk niet achterblijven. De achterlichten zijn ook over de tekentafel gegaan en zijn nu (EINDELIJK!) niet meer anoniem in het donker. Diverse merken waren zelfs herkenbaar in het duister, puur vanwege de achterlichten. Gelukkig heeft Dacia daar nu ook wat aan gedaan. Met 4 vierkanten hebben ze zo een eigen look gekregen. Binnen afzienbare tijd zal men deze dan ook in het donker gaan herkennen. Helaas zien we nog niet de knipperlichten in de spiegels terug.

Maar ook aan de binnenkant zijn er wat veranderingen doorgevoerd. Het meest in het oog springend is dan wel het nieuw vormgegeven stuurwiel. Wat mij betreft een echte verbetering. Bij de stepway variant staat de tekst zelfs extra in de chromen rand aangegeven. De luchtinlaten in het dashboard (het zijn er nog wel steeds 4) zijn ook gewijzigd.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward