menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Lodgy World Edition is uit

event
05-02-2016
account_circle
Richard
folder
Renault
forum
0

De naam World Edition suggereert nogal wat. Een Wereldse editie. En toch komt deze niet naar Nederland. Met deze veelbelovende naam brengt Renault India de Lodgy als special edition uit waarbij het om uiterlijk vertoon gaat en niet om technische wijzigingen.

De buitenzijde is voorzien van een speciale rode kleur, genaamd Fiero Red. Op geheel eigen wijze is deze daarna voorzien van smalle witte striping. Een dakspoiler in dezelfde kleur als de auto maakt de achterzijde compleet. De auto verplaatst zich op velgen die alleen voor dit model gemaakt worden. Grappig detail: de banden op de velgen zijn van het merk Apollo. Het Indiase Apollo Tyres heeft in 2009 het nederlandse Vredestein gekocht. Langzaamaan gaat de naam Vredestein dan ook plaats maken voor de naam Apollo.

De World Edition heeft de Stepway als basis maar dat mocht al wel duidelijk zijn.

Binnenin de World Edition zijn er een aantal zaken veranderd. Diverse oranje accenten zijn aangebracht op de middenconsole, het instrumentarium, de ventilatie openingen, op de bekleding en natuurlijk de vloermatten. Op het stuur prijkt een exclusieve belettering.

Zoals al vermeld zijn er geen mechanische veranderingen aangebracht dus alle wijzigingen zijn puur visueel. De motor is de World Edition is de K9K diesel met 110 pk en 245 Nm aan trekkracht en is gekoppeld aan een manuele 6 versnellingsbak. Het verbruik van brandstof ligt volgens de Indiase regels (ARAI) op 19,98 km / liter.

Onderstaande foto?s zijn vandaag verschenen op deze Indiase siteJe moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward