menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Gebruikershandleiding voor je Dacia

event
24-10-2016
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Gebruikershandleiding

handleidingen.jpgAls je een auto aanschaft dan wordt daar een gebruikershandleiding bijgeleverd. Veel mensen lezen deze pas als er een probleem is. Anderen willen graag van alles op de hoogte zijn. In afwachting van de auto kun je dan vast gaan lezen.

Daarom heb ik, ondertussen al weer jaren geleden, een aantal handleidingen aangeschaft bij de dealer en deze gedigitaliseerd. Zomaar kopieren en verspreiden mag niet. Maar een kopie voor eigen gebruik ging wel.

Verschillende uitgaven

Ondertussen zijn we een aantal Dacia' s verder. En dus ook wat verschillende uitgaven van de handleidingen betreft. Deze website is een prive-aangelegenheid die op geen enkele wijze gesponsord wordt (helaas). Het is niet te doen om elke versie van de gebruikershandleidingen aan te schaffen en te digitaliseren. Je begrijpt wel dat dit veel geld zou gaan kosten.

Laatste tijd krijg ik veel aanvragen voor gebruikershandleidingen. Deze mensen kan ik helaas niet meer ter wille zijn. Wat wel mogelijk is, is dat u bij aanschaf van de auto meteen ook een extra handleiding besteld. Dan heeft u de mogelijkheid om deze alvast door te nemen alvorens de auto geleverd wordt. Veruit de meeste dealers zullen het bestelnummer voor u kunnen opzoeken. Het boekje dat bij de betreffende Dacia hoort heeft een bestelnummer. Overigens, ook naderhand is een gebruikershandleiding door de dealer te bestellen. Aan de hand van het kenteken en/of chassisnummer is dit eenvoudig.

Update:
Heeft u een handleiding nodig van uw Dacia? Neemt u dan contact op met uw dealer! Hij is de aangewezen persoon om u een extra exemplaar te bestellen. Helaas is het niet meer mogelijk om een digitaal exemplaar te leveren. Aangezien deze website niet gesponsord wordt zijn de kosten te hoog om steeds een handleiding aan te schaffen en te digitaliseren.


Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward