menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Facelift van Sandero en Logan komt eraan

event
23-09-2016
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Zoals een ieder al wel gemerkt heeft is er momenteel weinig spectaculairs te melden bij Dacia. Compleet nieuwe modellen zullen we nog even niet zien. Toch wordt er een facelift doorgevoerd.

Binnenkort (van 1-16 oktober) wordt weer de Autosalon van Parijs gehouden. Maar ook die is niet meer wat het ooit was. Merken zoals Aston Martin, Lamborghini, Cadillac, Bentley, Rolls-Royce, maar ook bijvoorbeeld Ford, Mazda en Volvo zullen niet aanwezig zijn.

Desondanks dat blijven er nog veel merken over. En één daarvan is Dacia. Dacia heeft weliswaar geen nieuwe modellen te laten zien, wel zijn ze met de 'stofkam' door de Sandero en de Logan gegaan en een lichte facelift doorgevoerd.

LED

Volgens de al opgedoken foto's en tekeningen kunnen we een wat gewijzigd front verwachten. Waarschijnlijk zal LED-verlichting ook haar intrede gaan doen. Of dit dan ook meteen voor alle varianten zal gelden is nog maar de vraag. Achterlichten zijn ook nieuw ontworpen. Binnenin zullen andere materialen worden aangetroffen en de ergonomie is verbeterd. Op de Renault-varianten van de Sandero en de Logan's zijn al buitenspiegels met knipperlichten gemonteerd; wellicht wordt dit dan ook doorgevoerd voor de Europese modellen.

Bij de facelift van de voorzijde gaat het vooral om redesignen van de grille, de bumper en de onderste roosters. In de ons omringende landen zullen er nog wat wijzigingen worden doorgevoerd in de motorisering van de diverse varianten. In Nederland zal dat niet of zeer beperkt wijzigen aangezien we hier strikte regels over uitstoot hebben. Daarom zijn bepaalde modellen hier gewoon niet interessant om te verkopen aangezien door de BPM-regels de auto's belachelijk duur zouden worden.

Zie hieronder wat afbeeldingen waarop wijzigingen aan de bumper, luchtinlaten en spiegels te zien zijn. Maar pas op de Autosalon in parijs zullen we de definitieve aanpassingen kunnen zien en dan nog is het afwachten of alle wijzigingen ook in de nl-modellen te zien zijn.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward