menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Facelift Duster gepresenteerd

event
04-02-2016
account_circle
Richard
folder
Renault
forum
0

Sinds het uitkomen van de Duster zijn er een aantal facelift varianten geproduceerd. Zowel uiterlijk in binnenin zijn er diverse verschillen te vinden bij de varianten die wereldwijd verkocht worden.

Daar is nu weer een nieuwe variant (facelift) aan toegevoegd. Vandaag stond op Auto Expo 2016 in India een gefacelifte versie. Veel van de wijzigingen kenden we hier al; maar er zijn ook zaken die voor ons nieuw zijn.

Nieuw bij de facelift

Bijvoorbeeld knipperlichten in de spiegels. Een andere indeling van de middenconsole. Ander ventilatieopeningen met gaas aan de binnenzijde. Een automaat. Andere kleurstellingen. Gewijzigde frontbumper. Frisse lakkleuren. Gewijzigde achterbumper. En eindelijk MOOIE achterlichten waarmee ook in de donker duidelijk is welke auto er voor je rijdt!!

Het valt wel op dat zodra de Duster voorzien is van het Renault-wiebertje de auto meteen luxer wordt aangekleed. Gelukkig wordt de automaat nu ook hier in Nederland leverbaar, tenminste op de logan MCV en de Sandero. Als we geluk hebben zal dat dan op latere termijn misschien ook voor de Duster het geval zijn.

Onderstaande foto's komen van een Indiase website:Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward