menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Weer een jaar met uitdagingen

event
06-01-2013
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Zo, Ik ben weer heelhuids teruggekeerd van een welverdiende vakantie, al zeg ik het zelf. De afgelopen maanden zijn behoorlijk hectisch geweest vanwege het kijken naar een andere baan. Uiteraard had dit gevolgen voor het aantal artikelen op de site. Maar de rust is wedergekeerd en per 1 februari ga ik met veel zin beginnen aan een nieuwe baan.

In de afgelopen twee weken in Frankrijk heb ik een behoorlijk aantal Lodgy's mogen aanschouwen in diverse kleuren. Ook de nieuwe Stepway heb ik gezien "in het wild". De Sandero zoals we die nu kennen rijden daar in grote aantallen rond, net als de Logan Sedan.

De Dokker stond er al wel in de showroom maar was nog niet buiten te aanschouwen; dit zal echter niet lang meer duren. Ook hier in Nederland zullen we de komende tijd weer veel informatie gaan zien rondom de nieuwe modellen. De Sandero staat al in de showroom, de Stepway komt er aan. Net als de Dokker in meerdere uitvoeringen.

Zo zal het weer een jaar worden vol verwachtingen en uitdagingen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn die getoond worden in Geneve of Parijs dan ga ik weer een poging wagen om er naar toe te kunnen gaan.

Nu wordt het eerst de emails controleren en beantwoorden die binnengekomen zijn...Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward