menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Slapen in je Dacia Dokker

event
30-04-2013
account_circle
Richard
folder
Dacia Dokker
forum
0

De vakantieperiodes breken weer aan. Langzaamaan is het weer mogelijk om er op uit te trekken. Dat kun je op vele manieren doen. Je kunt een huisje huren, of een hotel boeken. Ook het huren van een Camper is mogelijk.

Als je met maximaal twee personen bent dan is er nog een aantrekkelijk alternatief. Voorwaarde is wel dat je moet beschikken over een ruime auto, zoals de Dokker of de MCV. Deze kunt je namelijk eenvoudig omtoveren tot een voertuig om in te kunnen slapen met twee personen. Ik gebruik met opzet het woord "omtoveren"; de ombouwtijd is namelijk extreem kort.

Je hoeft er zelfs niets voor vast te zetten met schroeven. Ook hoef je geen mechanische veranderingen aan het voertuig aan te brengen. Klinkt veelbelovend! En dat is het ook. Waar gaat het hier om? het gaat om een box waarop een deelbare matras is geplaatst. In de box vind je een keukentje, waterkannen en opbergruimte.

De box is eenvoudig door twee personen achterin de auto te plaatsen. Je klapt de achterbank om, de vouwt de matras uit en bevestigt deze matras aan de ophangpunten van de gordels. En dat is eigenlijk alles. Deze uitgeklapte matras heeft dan een afmeting van 110cm x 195cm, voldoende voor de meeste mensen.

De leverancier van dit meubel in nederland is Buzzingo Campers. Het leveren van het complete systeem duurt ongeveer tien dagen.

Tijdens de opening van de Dacia Special Store was deze leverancier aanwezig om het product te demonstreren in de aanwezig Dacia Dokker.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward