menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Rusland maakt haar eigen Lada Sandero

event
04-04-2013
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Het is alom bekend dat Renault een groot belang heeft in Avtovaz. Hierdoor is het ook mogelijk geworden dat de "originele" Logan MCV tegenwoordig onder het LADA embleem geproduceerd wordt. De automerken Nissan, Renault en Lada gaan steeds meer samenwerken en dus is het logisch dat er ook meer overeenkomsten komen tussen de modellen.

Sinds een aantal dagen circuleren er tekeningen van de Lada-versie van de Sandero. En ik moet zeggen dat ik deze een stuk mooier vind dan de Sandero zoals wij die hier nu zien.

Niet alleen de Europeanen kennen de Sandero. Ook de Russen vinden het wel een model dat aansluiting vindt bij hun wensen. Maar aangezien Avtovaz en Renault twee handen op een buik zijn is het goed mogelijk dat er een aangepaste versie komt van de Sandero en de Stepway.

In tegenstelling tot de Roemeense versie zal de Lada Sandero een veel agressiever uiterlijk krijgen. De tekeningen hebben de Sandero als basis meegekregen maar er zijn diverse wijzigingen aangebracht zoals een andere voorbumper, een derde ruitje aan de zijkanten en de achterzijde heeft nog meer wijzigingen. Het gerucht gaat dat het hier niet zomaar om tekeningen gaat maar schetsen van de fabriek zelf. Deze modellen zouden in 2014 in produktie kunnen gaan waarbij ze prijstechnisch een directe concurrent zijn van de Dacia-varianten.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward