menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Nissan Duster komt eraan?

event
01-01-2013
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Nissan Duster De naam Duster (door Google ook liefkozend "stofdoek" vertaald...) is wereldwijd bekend en het succes van deze auto is onverwacht hoog. Zelfs in Frankrijk en in Duitsland vind de auto gretig aftrek. In europa wordt deze met het Dacia-embleem verkocht; elders in de wereld, zoals in Zuid-Amerika en Azi?, verschijnt het Renault-logo op de auto.

Het 4?4 systeem is afkomstig van Nissan. En Nissan is een merk dat in India meer bekend is dan Renault. Dit is dus de uitgelezen markt voor een Nissan's eigen versie van de Duster. Er zijn plannen bij Nissan om in 2014 een eigen versie op de markt te brengen van deze populaire SUV om ook een graantje mee te pikken.

Renault en Nissan werken al nauw samen bij diverse projekten dus dit is een logische voortzetting daarvan. Natuurlijk zal de Nissan Duster een eigen gezicht gaan krijgen. Niet alleen aan de voorzijde trouwens, ook de achterzijde wordt aangepakt zodat het beter past bij het imago van het japanse merk.

Net zoals de Renault Duster de luxere variant is van de Dacia Duster, zo zal dat bij de Nissan-versie ook het geval zijn.

Op dit moment is nog niet bekend of de Nissan Duster zich ook buiten de Indische markt zal gaan begeven, maar wel is zeker dat Europa alleen de Dacia versie zal houden. [p]Hieronder zie je een voorbeeld van hoe het zou kunnen worden:

nissan-duster2111.jpg


Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward