menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Voorbereidingen voor de Dacia Fandag 2012

event
05-06-2012
account_circle
Richard
folder
Evenement
forum
0

Een meeting kent eigenlijk 3 stadia: het opbouwen, de meeting zelf en de demontage. Dit jaar was ik al heel vroeg aanwezig. Hierdoor had ik de gelegenheid om de voorbereidingen te bekijken en deels vast te leggen op de gevoelige digitale plaat.

Het leuke hiervan is dat je dan foto's krijgt die de meesten niet maken. De meeste bezoekers komen immers na de opgegeven tijd en zien de voorbereidingen niet. Zelfde geld ook na de meeting. De Dacia's moeten dan allemaal weer opgehaald worden. Daarover volgt nog een ander artikel.

De mensen van de organisatie waren er nog eerder bij. Ik had gehoopt op foto's van het afladen van de Dacia's maar ze stonden al op het terrein. Ook de overkapping waar men zich kon melden stond al. De cateraar had zijn wagen ook al staan en was bezig met het klaarzetten van diverse spullen.

In eerste instantie stonden de Dacia's gewoon zo maar geparkeerd, maar gaande weg de voorbereidingen kregen ze allemaal hun plek. Wel moesten de Lodgy's eventjes ruimte maken voor de truck van 100% NL.



Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward