menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

UK Dacia Duster is Booming Business

event
05-11-2012
account_circle
Richard
folder
Dacia Duster
forum
0

Sinds een paar maanden kon men in de UK zich al van te voren inschrijven voor de Dacia Duster. In tegenstelling tot de meeste landen moet de Duster daar nog de showrooms in gaan. De versies die daar momenteel rondrijden zijn nog met het stuur aan "onze" zijde.

Maar ook in de UK gaat het net als hier op het vaste land: er wordt niet massaal gekozen voor de goedkoopste uitvoering maar juist voor de Lauréate-versie en de 4?4 versies. Al meer dan 1000 orders zijn al geplaatst. En dat is best bijzonder als je bedenkt dat nog niemand in England de mogelijkheid heeft gehad in een rechtsgestuurde versie te rijden.

Potentieel

"We wisten al dat Dacia het potentieel had om in te stappen in de stagnerende automarkt in de UK," aldus de Marketing Director Phil York. "Ons vlaggeschip Duster maakt een vliegende start zelfs voordat we de eerste rechtsgestuurde versies hier ontvangen hebben".

meer-dan-duizend-dusters.jpg

Naast de Duster zal ook de nieuwe Sandero zijn intrede doen op het wegennet in de UK. Hiermee krijgen de Engelsen direct een model dat eigenlijk niets meer wegheeft van de "eenvoud" van de modellen zoals we die hier in 2007 ontvingen. Dus meteen een volwaardige auto met fatsoenlijke uitstraling.

De Dacia Duster die in England de wegen zal gaan bevolken gaat in India gemaakt worden. Ook daar is de automarkt goed; in drie maanden tijd zijn er 20.000 Dusters besteld.

Voor meer info bezoek de website van Dacia England.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward