menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Tijd voor vakantie

event
20-07-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

VakantieHet is weer zover; de grote vakantie is weer aangebroken. Tijd voor het gezin dus. We gaan uiteraard weer op pad met de Dacia. Dit jaar is de verwachting dat we de 4000 km wel zullen gaan halen. Gelukkig is dat geen straf in de Dacia ; nu na ruim 5 jaar zitten de stoelen nog steeds goed en stappen we uitgerust uit, ook na een rit van honderden kilometers.

Er staan een aantal artikelen klaar; deze worden automatisch geplaatst. Ik heb maar beperkt toegang tot de email-box; die moderne apparatuur zoals Iphone en dergelijke met een prijzig abbonement (zeker als je internettoegang hebt in het buitenland) daar beschik ik niet over. Wel kan ik bij de plaatselijke VVV af en toe even achter de PC duiken.

Derhalve bestaat de kans dat email niet direct beantwoord worden. En net als vlak voor elke vakantie moet ik helaas de registratiemogelijkheid uitschakelen vanwege het nog steeds toenemende aantal spammers (het aantal spammers lijkt wel te stijgen naarmate er meer werkloosheid is). Direct na mijn vakantie zal ik de mogelijkheid tot registratie weer inschakelen.

Rest mij een ieder die op vakantie gaat, of dit leest vanaf zijn of haar vakantie-adres, een heel prettige vakantie toe, rij veilig, houd em tussen de lijntjes en kom veilig terug.

Groetjes,

RichardJe moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward