menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Pickup en Estate komen eraan

event
17-11-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Zoals je in het vorige bericht al hebt kunnen lezen wordt er veel gesproken over de mogelijkheid voor een nieuwe Pickup. Velen gingen uit van de Duster om als basis te dienen. Dit was ook wel logisch aangezien het "gezicht" van de nieuwe Logan en Sandero nog niet bekend was.

De modellenreeks zoals Dacia die produceerde is nu sterk veranderd. De MCV staat niet meer in de prijslijsten, net als de Logan Pickup en de Logan VAN. Hierdoor is er minder keuze voor de klant. Maar er wordt niet stilgezeten bij Dacia. Zowel de Dokker als de Lodgy kun je zien als opvolger voor de MCV. De Dokker VAN volgt feitelijk de Logan VAN op.

Dan hebben we nog een "gat" in de modellenreeks, namelijk de Pickup. Dacia Roemenie heeft bij monde van Vice-President Constantin Stroe bevestigd dat er nog twee auto's getoond zullen gaan worden in 2013. De auto's met het nieuwe gezicht (de Logan II, de Sandero en de Stepway) gaan gezelschap krijgen van nog twee versies aldus Constantin Stroe. Hierbij gaat het niet alleen om de nieuwe Pickup maar ook om een Estate op basis van de Logan II. Oftewel: de afbeelding van de Duster als Pickup kunnen we vergeten!

Onderstaande afbeelding toont hoe het eruit zou kunnen gaan zien:

dacia-pickup-op-basis-van-nieuwe-logan-II.jpg

Bovenstaande afbeelding laat een Pickup zien met een front dat veel beter past dan het front van de Duster; het oogt veel minder massief.

Overigens zal de Sandero Estate geproduceerd gaan worden in Marokko. Dit zal naar verwachting betekenen dat het hier om een gewijzigde Sandero zal gaan in de zin van meer ruimte, niet zoals de MCV met een verhoogd dak. Het zal net zoiets zijn als wat Renault met de nieuwe Clio doet. Deze komt er ook als Estate. Van buiten lijkt het redelijk groot, van binnen heb je eigenlijk niet eens zoveel meer ruimte.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward