menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Open huis bij Munsterhuis

event
27-06-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni houdt de Firma Munsterhuis open huis. Zij zijn dealer van een aantal gerenommeerde merken en hebben onlangs de Renault- en Dacia-vestiging verplaatst van de Vosboerweg naar de Goudstraat in Hengelo.

Ook ons geliefde merk Dacia heeft hierbij dus een nieuw onderkomen gevonden. Munsterhuis wil de klanten natuurlijk kennis laten maken met dit onderkomen en daarom bent u van harte welkom.

open huisEn daarnaast heeft men nog een "verrassing" in petto; als enige dealer in de regio heeft men namelijk de beschikking over de nieuwe Dacia Lodgy. Aan het einde van dit jaar staat hij officieel in de showrooms; nu is hij te bewonderen op zaterdag 30 juni (alleen op zaterdag!) aan de Goudstraat 31-49 in Hengelo Overijssel.

En als klap op de vuurpijl: er is ook de mogelijkheid om er even mee te rijden! Helaas is dit niet inclusief ticket om naar de fabriek in Marokko te gaan alwaar hij gebouwd wordt om daar een proefrit te maken maar we zullen het moeten doen met de mooie omgeving van Hengelo...Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward