menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Nieuwe modellen bij Dacia leveren weer mooie plaatjes op

event
23-09-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Een automerk dient natuurlijk wel een beetje bij de tijd te blijven en daarom komen er af en toe nieuwe modellen in het leveringsprogramma. Dacia is hier niet anders is en dus zien we de nieuwe Sandero en Sedan verschijnen. De Logan MCV gaat uit produktie worden genomen en daar komt dan weer een andere voor in de plaats. Maar ook de Pickup kan al een tijd niet meer besteld worden.

Het is natuurlijk de vraag of er weer een pickup geproduceerd gaat worden; het antwoord hierop is hoogstwaarschjnlijk ja als je kijkt naar het verleden van Dacia. Er zijn diverse pickup-modellen gemaakt tot aan versies met dubbelcabine toe.

Hierdoor zijn er ontwerpers die zich bezighouden met dit soort vraagstukken en derhalve verschijnen er dus af en toe gephotoshopte versies. De nieuwe modellijn die bij de Sandero en de Logan is ingezet, is nog maar net bekend en de eerste computertekeningen verschijnen al weer.

Hieronder zie je twee modellen als voorbeeld; de Pickup zou zo in produktie kunnen worden genomen; de versie van de MCV (die wel eens Grand Sandero zou kunnen gaan heten volgens de geruchten) vind ik iets minder geslaagd:

Voor de pickup betekent dit een stoer, hoog front wat hem absoluut mooier maakt dan de pickup zoals we die nu kennen. De MCV met dit nieuwe front doet me meer denken aan een VW Golf variant.

Of we deze in werkelijkheid ook in het straatbeeld zullen gaan zien is natuurlijk onduidelijk. Wel is duidelijk dat Dacia met de nieuwe Sandero en sedan een andere weg inslaat. Niet alleen wat buitenzijde betreft maar ook zeker aan de binnenzijde die er toch weer een stuk luxer uitziet.



Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward