menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Nieuwe brochures voor de Dokker, de Dokker VAN en de Sandero

event
01-10-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

 de Stepway-versie vindt ik wel erg geslaagd.</p>

<p><a href=[/url" target="_blank">Op de Nederlandse introductie moeten we nog even wachten helaas. De Sandero staat vanaf december van dit jaar bij de dealer; de Stepway laat op zich wachten tot februari 2013.

De Nederlandse brochures zijn er dus ook nog niet. Dacia Frankrijk heeft echter de Franse brochures al vrijgegeven. Hierin is te zien dat de Sandero 8 kleuren leverbaar is waaronder twee nieuwe kleuren blauw (Bleu Persan en Bleu Azurite). De Stepway wordt leverbaar in twee niveau's.

[url=https://www.daciamodellen.nl/docs/fr-brochure-dacia-sandero-2012-08.pdf][img=right]https://www.daciamodellen.nl/cms/wp-content/uploads/2012/10/voorzijde-brochure-sandero-new-8001-300x215.jpg">Een belangrijk punt: in de Franse folder van de Sandero staat duidelijk vermeld dat het MEDIA NAV systeem als optie de kaart van Europ heeft!

Dit is ook het geval bij alle versies van Dacia waarin hetzelfde systeem wordt gemonteerd. (De door mij geteste Lodgy had ook geen Europa-kaart)

Als je op de afbeeldingen klikt in dit artikel dan kom je op de de betreffende brochure uit.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward