menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Nieuw klus-projekt gezocht

event
28-08-2012
account_circle
Richard
folder
Dacia Logan
forum
0

Het laatste klus-project is klaar en hoewel het enorm veel werk was heb ik het toch graag gedaan. Maar van stilzitten ben ik niet zo'n voorstander dus ben ik al weer aan het rondkijken naar een nieuwe uitdaging. Het moet natuurlijk wel realistisch blijven, en niet onbelangrijk, ook betaalbaar.

Daarom ben ik wel benieuwd naar de mening van de bezoekers hier. Hebben jullie nog leuke ideeen die uiteraard ook goed uitvoerbaar zijn? Alle ideeen zijn welkom. je mag ze op de email zetten of hier bij het artikel plaatsen. Uit de inzendingen zal ik een keuze maken welke ik eerst ga doen.

Hieronder volgen nog twee laatste foto's van de uitdaging die ik nu afgerond heb, namelijk het inbouwen van een leuke geluidsinstallatie (zelfs de luidsprekers zijn voorzien van verlichting!!). Ik heb overigens geen subwoofer ingebouwd; het geluid is meer dan voldoende aanwezig als de volumeknop opengedraaid wordt. Tweeters heb ik zowel op het dashboard als in het dakvak gemonteerd.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward