menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Eerste nieuwe Sandero's staan in de showrooms

event
06-12-2012
account_circle
Richard
folder
Dacia Sandero
forum
0

Onlangs moest (nou ja, moest..) ik er nog voor naar Parijs om de auto te kunnen aanschouwen. Nu hoeft dat niet meer want steeds meer dealers hebben of krijgen de Sandero's geleverd. De Stepway laat nog even op zich wachten maar die zal medio februari te bewonderen zijn.

Hieronder vind je een paar foto's van de Sandero's in de showroom van Arend Auto in Den Bosch. De auto's zijn afgelopen maandag binnengekomen. Hierbij gaat het om twee Sandero's in Ambiance uitvoering en eenmaal een Lauréate-uitvoering.

De nieuwe Sandero is een hele goede aanbieding en is geheel in de traditie en stijl van Dacia: Een goede, degelijke no- nonsens auto voor een prijs die we gerust "Shockingly affordable" kunnen noemen. En nu ook leverbaar met diverse nieuwe opties zoals navigatie, parkeersensoren, lederen bekleding en natuurlijk cruise control. Dit zijn opties die we in 2007 toen Dacia de MCV begon te leveren niet verwacht hadden.

Uiteraard is een ieder die de Sandero's wil bekijken (en rijden!) welkom bij Arend Auto; overigens geldt dat natuurlijk ook voor alle andere Dacia-showrooms!Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward