menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Duster als sneeuwruimer op de weg

event
11-12-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Duster als sneeuwruimer (Tip: Bernhard)

Ondertussen zijn we wel gewend dat de Dacia Duster een voertuig is dat veelzijdig in gezet kan worden. Of het nou de Brandweer, Politie of andere openbare dienst betreft, er zijn er al velen die de Duster "in hun armen" gesloten hebben.

Nieuwe functie:

Maar nu heeft de Duster er weer een functie bijgekregen. Hij is nu ook inzetbaar als sneeuwruimer! We hebben al de capaciteiten van deze 4?4 kunnen bewonderen in het terrein dus is dit een logisch vervolg daarop. Immers met zoveel grip op diverse ondergronden is de Duster uitermate geschikt voor dit soort werk.

De gebruikte Duster is hier een benzineversie en dus uiteraard de 1.6 16V met 105 PK. Zelf had ik eerder een dieselversie verwacht? Standaard is hij voor dit werk niet helemaal geschikt en daarom moesten er enkele aanpassingen worden uitgevoerd. Op papier moet het totaalgewicht worden verhoogt, aanpassingen moeten natuurlijk worden gekeurd, De auto is verhoogd, om het veilig te houden is er winterschoeisel aangebracht dat geschikt is voor het totale gewicht. En natuurlijk verlichting op het dak voor extra zichtbaarheid.

Bijzonderheden Duster:

  • De sneeuwploeg is eenvoudig te monteren;
  • hoogteverstelling gaat eenvoudig met hydrauliek;
  • Transport van de ploeg is mogelijk op een pallet;
  • Hydrauliek is op de ploeg gemonteerd. Dus geen gesmeer met olie. electrische stekkerverbindingen zijn eenvoudig te maken;
  • De ploeg is gecoat;
  • kettingvrij hefsysteem;
  • ploeg heeft eigen veersysteem.

Strooiapparatuur is optioneel; de strooibreedte is traploos regelbaar van 0,8 / 6 meter; electronisch te bedienen, geschikt voor het strooien van zout, split en zand.

Interesse gekregen? Het bedrijf levert de nieuwe strooiwagen inclusief sneeuwploeg voor een bedrag van net geen 27.000 euro in Duitsland. Wil je ook het strooiaggregaat erbij? dan mag je net geen 35.000 euro neertellen.

Het bedrijf dat deze aanpassingen uitvoert vind je in Heidenheim Duitsland.

(klik op de foto?s om deze in groter formaat weer te geven)Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward