menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Dealerbedrijf Munsterhuis gaat verhuizen

event
14-06-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

De firma Munsterhuis gaat haar Dacia- en Renault-vestiging verhuizen naar een andere locatie. Het huidige pand aan de Vosboerweg in Hengelo (Ov) voldoet niet helemaal meer aan de huidige tijd en bedrijfsmatig is het natuurlijk een voordeel om de vestigingen binnen een plaats samen te voegen.

Munsterhuis is niet alleen bekend van het merk Dacia, ook andere merken vinden hun weg naar de consument via de showroom(s) van dit dealerbedrijf.

Eigenlijk is Dacia een beetje een buitenbeentje naast deze andere merken: Jaguar, Masarati, Ferrari, Chrysler, Alfa Romeo, Jeep en Lancia.

Per 16 juni 2012 gaat de vestiging aan de Vosboerweg haar intrek nemen in het moderne pand aan de Goudstraat, eveneens in Hengelo. Wel wordt er op korte afstand van de Vosboerweg een Multifunctioneel Servicepoint geopend, namelijk aan de wegtersweg 34. Op deze wijze kan men service bieden op twee uitstekend bereikbare locaties in Hengelo.

Bij een dergelijke verhuizing hoort ook een Open Huis. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni gaat Munsterhuis een feestelijk tintje geven aan de showroom inclusief hapje, drankje en ook een rondleiding is mogelijk.

Adres gegevens van de nieuwe locatie:

Munsterhuis Hengelo, Goudstraat 31-49, 7554 NG Hengelo.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward