menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Daciamodellen gaat naar Parijs

event
05-10-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Tsja, ik ga het toch doen. Er was wel twijfel omdat er her en der al diverse foto's verschijnen van de nieuwe sandero en de Logan. Maar net als bij de introductie van de Duster in Geneve en de Lodgy in Geneve kriebelt het toch. Dus heb ik besloten er naar toe te gaan. Dit keer met de auto. Trein bleek veel te duur en te veel tijd te kosten om op de plek van bestemming te komen.

Aangezien het een flinke rit is (600km) ga ik dus overnachten. Ik hoop vanuit het hotel al de eerste foto's te kunnen plaatsen als ik tenminste de WIFI verbinding kan gebruiken. Over een paar uur vertrek ik om op tijd in Parijs te kunnen zijn.

Dus: foto's en verslagen volgen de komende dagen (he, dat rijmt).

Zondagavond hoop ik terug te zijn...

UPDATE: nou, dat viel niet mee om op de plaats van bestemming te komen. om 04:50 vertrokken en alles verliep spoedig totdat Parijs in zicht kwam. De stad bleek zo ongeveer dichtgegroeid met auto's. Hoewel ik volgens TomTom om 11:00 ter plekke zou zijn, werd dit pas 14:00 uur.

Met auto, Taxi of bus is de Expo bijna niet meer te bereiken. Dat betekent dat ik morgenvroeg een poging ga doen.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward