menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Dacia reclame

event
20-05-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Reclame"ons" merk maakt natuurlijk op diverse manieren reclame. Dit kan door verspreiding van folders, filmpjes op internet of spotjes op de radio.

Een andere manier van reclame maken is door middel van lichtbakken en gevelbelettering.

De meeste Renault-dealers hebben van die mooie lichtbakken aan de gevel(s) waarop het logo duidelijk wordt weergegeven. Niet alleen het Renault-logo maar ook het Dacia-logo. Dacia heeft al weer een tijdje terug haar huisstijl gewijzigd waarbij ook het logo veranderd is.

Was het voorheen nog een mooi blauw logo, tegenwoordig is het een zilverkleurig logo. Overigens heeft het logo zeer recentelijk ook nog een wijziging ondergaan: voorheen was de achtergrond van de merknaam in mat-zilver, tegenwoodig is dat ook net als de rest van het logo in chroomkleur.

Een wijziging van het logo brengt natuurlijk ook werk mee voor de dealers. Zij moeten immers ook deze wijziging doorvoeren op de gevel(s) van hun showroom(s). De lichtbakken met het oude logo moeten worden vervangen door de nieuwe versie.

Vanwege deze wijziging kreeg ik een mailtje van de Van kerkhof & Visscher vestiging in Waalwijk. Deze vestiging was ik al eens eerder geweest vanwege de introductie van de Logan VAN en de Logan Pickup.

Men vroeg zich daar af ik er misschien belangstelling was voor de oude lichtbakken! Hierop heb ik uiteraard geantwoord dat ik zeker belangstelling had. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt om deze op te halen. Een lichtbak bestaat natuurlijk uit twee delen: de lichtbak zelf die je aan de gevel bevestigd en waarin het verlichtingsarmatuur zit; aan de voorzijde zit dan de afdekkap die gevormd wordt door het logo dat afgebeeld is op bijvoorbeeld plexiglas.

Over de lichtbak zelf kan ik kort zijn; door het verblijf in weer en wind waren deze broos geworden waardoor ze niet heel konden worden verwijderd. De logo's aan de voorzijde waren echter nog in goede staat. Een Dacia-liefhebber van het eerste uur, zoals ik, is hier erg blij mee!

Binnenkort zal ik eens tijd vrijmaken om deze eens goed op te poetsen:

dacia-logo-lichtbak-reclame.jpg

Op de bovenstaande foto is ook mijn eigen trots te herkennen: een Logan MCV 1.6 16V 105 PK uit augustus 2007, nog steeds zonder problemen een trouwe metgezel. Het kleine logo recht is afkomstig van de grille van mijn MCV; daar prijkt nu het nieuwe logo op. Op de luidspreker zijn de daciamodellen in het klein te zien. Het is de werkplek van waaraf ik de website onderhoud en uitbreid, bijna elke dag. En dat naast mijn gezin en mijn werk.

Bij deze wil ik dan ook de dealer uit Waalwijk nogmaals hartelijk bedanken voor het ter beschikking stellen van dit reclamemateriaal!Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward