menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Dacia Lodgy met cadeau

event
04-09-2012
account_circle
Richard
folder
Dacia Lodgy
forum
0

Vanaf heden kunnen we de Lodgy gaan bewonderen bij de dealers. Een auto met veel laadruimte en naar wens leverbaar in 5 persoons of 7 persoons uitvoering!

Traditiegetrouw (zullen we maar zeggen) zal er bij aanschaf van een nieuwe Dacia niet al te veel korting bedongen kunnen worden. Eigenlijk ook wel logisch. Dacia heeft zich de afgelopen jaren genoodzaakt gezien de netto prijzen te verlagen om de consumentenprijs schappelijk te houden. Er is natuurlijk wel een minimum voor de importeur daarom zijn de prijzen toch gestegen.

Omdat in de ons omringende landen geen BPM-regel of CO2-taks van kracht is zoals hier, liggen de inkomsten per auto voor de importeur dus ook een stukje hoger. Dit resulteert in diverse aanbiedingen.

Een van de eerste aanbiedingen, eigenlijk moet ik cadeau zeggen, komt bij Dacia Zwitserland vandaan:

Voor alle personen die een nieuwe Lodgy of MCV kopen krijgen namelijk gratis een set winterbanden met velgen!! Kijk, dat scheelt de prijsbewuste Daciarijder toch weer flink geld. Nu is het afwachten of hier in Nederland ook acties worden gehouden.

Van 8 tot en met 16 september hebben alle Dacia partners in Zwitserland een huisshow waarbij het mogelijk is om met de Lodgy te gaan proefrijden.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward