menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Dacia Grand Pique Nique in Frankrijk

event
24-06-2012
account_circle
Richard
folder
Evenement
forum
0

Een Dacia Meeting in Frankrijk is toch net even iets anders dan hier in Nederland. Mochten we tijdens de Dacia Fandag hier in Nederland 600 bezoekers verwelkomen, dit aantal verbleekt helemaal bij de opkomst op de Dacia Fandag in Frankrijk.

Maar liefst 12.000 bezoekers! (met dit aantal is weer een nieuw record gevestigd) bezochten het landgoed waar dit keer de meeting werd gehouden. Dit landgoed behoort bij het Chateau de Rambouilet, op 50 km van Parijs. Van overal uit Frankrijk kwamen ze om deze dag te bezoeken. In tegenstelling tot de meeting in Nederland hadden zij wel heel mooi weer.

Alle modellen van Dacia waren er aanwezig. Dus ook de Logan Sedan en de Logan Pickup waren ruim voorradig. Tijdens de dag in Frankrijk waren er niet alleen de Lodgy's ( 11 stuks in totaal!) die getoond werden, er was nog een andere primeur!

Dacia Frankrijk doet het daar voor haar bezoekers net als Dacia Nederland hier doet;waar mogelijk laat ze primeurs naar de Fandag komen. Hier op het landgoed zijn namelijk de Dokker en de Dokker VAN getoond aan de bezoekers. Op een groot podium vooraf gegaan door muziek zijn de Dokker en de Dokker VAN onthuld aan het publiek.

Deze drukte heeft natuurlijk ook nadelen. Met 12.000 bezoekers kun je niet allemaal vooraan staan bij het podium; ook de patatkraam kende lange wachtrijen. Maar het weer maakt veel goed en er was volop gelegenheid voor de kinderen om zich te vermaken. Van skippyballen tot springkussens, en van schminken tot aan voetballen en glijbanen tot zelfs paardrijden.

Daarnaast zijn er nog een paar foto's van deze dag die ik jullie niet wil onthouden:Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward