menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Creativiteit kent geen grenzen

event
14-07-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

CreativiteitZoals jullie al eerder hebben kunnen zien en lezen, is de bak voor de versterker, filters en natuurlijk het logo al in een vergevorderd stadium. Hij ligt zelfs al achter in de laadruimte en het is de bedoeling dat hij er niet eerder weer uitkomt dan wanneer de auto weggaat.

Als de afdek-klep open staat dan is het blauwe Dacia-logo mooi zichtbaar. Ik vond het echter ook wel mooi om iets te gaan doen met de bekleding in de laadruimte. Daarom heb ik een ideetje "geleend" van het Tazteam en dit aangepast naar eigen situatie. Tazteam heeft de laadruimte van de Sandero ook opnieuw ingericht en daarbij hun naam in losse letters opgeplakt en deze vervolgens bekleed waardoor een heel mooi geheel ontstond in reli?f.

Ik heb de bak achterin bekleed met losse tapijttegels in antraciet en heb het idee opgevat om de naam Dacia hier in aan te brengen in een lichtere kleur. Nou kon ik natuurlijk deze naam op papier printen maar ik heb niet het juiste lettertype. Daarvoor moest een oplossing gezocht worden.

Hiervoor heb ik een foto gebruikt van het logo dat ik in de auto geplaatst heb. Deze foto heb ik vervolgens op het scherm gezet, de letters 1 voor 1 op het scherm vergroot, een A4 tegen het scherm gehouden en met een heel zacht potlood de letters overgetrokken. Op deze manier had ik het juiste lettertype!

Na het uitknippen van deze letters heb ik ze overgenomen op een dunne plaat triplex. Deze letters heb ik daarna uitgezaagd en als mal gebruikt. Eerst maar even getest of ik op deze wijze netjes de letters kon snijden en dat ging goed. Dus eerst een set letters in grijs tapijt uitgesneden, vervolgens in de nieuwe bekleding van de laadbak hetzelfde gedaan. Nu kon ik de grijze letters terugzetten op de plaats van de zwarte letters. En ik moet zeggen dat ik best wel tevreden ben met het resultaat.

De foto's hieronder geven het resultaat weer; klik op een foto om deze te vergroten.

Hoewel ik dit nog niet eerder had gedaan is me dit toch meegevallen. De MCV is weer een stukje meer waard geworden...Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward