menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Automaat en Dacia?

event
21-11-2012
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

Al jaren lang wordt er door gebruikers gevraagd naar een Dacia met automatische versnellingsbak. Elke keer weer wordt er gezegd dat dit bekeken gaat worden aan de hand van de vraag hiernaar. Vervolgens lees je wel dat de Duster onder Renault-logo geleverd wordt met automaat; ook de Pickup was leverbaar met automaat onder het Nissan-logo.

Vervolgens verschijnen ook hier in de hier geleverde auto's handboekjes waarin een automaat beschreven wordt (met de opmerking: hangt af van land van levering).

quickshift.jpg maar nu schijnt het er toch van te komen. Volgens een ingewijde mogen we in 2014 de eerste Dacia's verwelkomen die voorzien zijn van de al vaak gevraagde automaat. Het zou hierbij gaan om de Quickshift. Deze is al vele malen met succes toegepast in de Twingo, Modus en de Clio; Ook de Master en de Trafic rijden er mee rond. Nu deze techniek al jaren wordt toegepast (lees: betaald) is, kan deze dan ook beschikbaar gemaakt worden voor Dacia.

Voorlopig zullen we nog moeten wachten; een officiele bevestiging hiervan is er nog niet.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward