menu
arrow_back
home
Homepagina
person
Inloggen
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
sync_problem
Terugroep-acties
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Sloop-premie een succes?

event
10-06-2009
account_circle
Richard
folder
Overig
forum
0

sloperij11.jpg

De op 29 mei 2009 ingevoerde sloopregeling lijkt een succes te zijn. In de eerste week zijn er al 4821 transacties geweest.Consumenten kunnen sinds een week een bedrag van 750 tot 1750 euro krijgen als ze hun auto inruilen voor een nieuwer model (zie ook dit bericht). Ook de autodealers werken mee: er worden extra kortingen gegeven. De Bovag zou graag zien dat de provincies? ook een extra bonus geven; bovenop de huidige bonus. Hiermee kan het effect worden vergroot. "De provincies? kunnen dit eenvoudig betalen omdat de belastingen die worden geheven de laatste jaren drastisch verhoogd zijn", aldus Bovag-voorzitter Jan Ploeg.

Ook provincies hebben wel interesse in maatregelen die de crisis bestrijden. het heeft namelijk meer voordelen: de economie wordt gestimuleerd?en het is ook nog eens goed voor het milieu.?De garage-bedrijven die mee willen doen?melden zich steeds meer bij een centraal meldpunt. Reden hiervoor is dat er namelijk ook administratieve rompslomp mee gemoeid is. De Dealers moeten de kortingen namelijk voorschieten aan de consument. De?Overheid echter, betaald het geld pas terug in september.

Er is ?in totaal een pot voor beschikbaar van 85 miljoen euro's. Dit betreft 65 miljoen van de overheid en 20 miljoen via de autobedrijven.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties

arrow_upward