Dacia Duster

Herwers Dacia organiseert een 'Meet And Drive'

12-03-2017
RichardMCV
Evenement
0

Evenementen

Diverse Dacia dealers organiseren zelf evenementen. Ditmaal is het Dacia dealer Herwers. Voor het tweede jaar wordt er de mogelijkheid geboden om de diverse modellen te bezichtigen en proef te rijden.

Wat is er Nieuw

Dacia heeft het design van zijn belangrijkste modellen vernieuwd: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway. Sommige items zijn ook doorgevoerd op de Dokker, de Dokker Van en de Lodgy. Hierdoor heeft het gehele gamma hetzelfde familiegezicht. Het is ontworpen door Laurens van den Acker, één van de Nederlandse auto Designers. In zijn rol als Senior Vice President of Corporate Design is hij verantwoordelijk voor het ontwerp van alle nieuwe Renault en Daciamodellen. Dacia biedt voor de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway een uitgebreid motorengamma, diverse transmissies en nieuwe uitrustingsopties. Deze modellen zijn in Nederland leverbaar vanaf heden. Tegelijkertijd levert Dacia de Duster voor het eerst met een EDC-transmissie met dubbele koppeling voor nog meer rijplezier.

Kom zondag 2 april naar De Schoppe

Na een lekkere bak koffie, kunt u een stukje rijden in de achterhoek en ervaar zelf dit nieuwe rijden. Alle modellen zullen aanwezig zijn. Zoals de Sandero, Sandero Stepway en Logan MCV. Natuurlijk zullen diverse varianten met automaat ook aanwezig zijn. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 13.00. Voor de kinderen is volop speel mogelijkheid aanwezig, inclusief een groot Springkussen.

Ontvangstadres: Restaurant de Schoppe is gelegen aan Meenkmolenweg 23, 7109 AH Winterswijk.

Herwers Dacia Meet and Drive De koffie staat klaar.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.