Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
Contact
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Ingestuurde foto's
Terugroep-acties
Voorwaarden
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Bezoek ook het Dacia Forum

24-03-2017
Richard
Overig
0

Het Dacia Forum

Bij een website over Dacia hoort natuurlijk ook een Dacia Forum. En dat is er! Al vanaf het midden van 2008 is het Forum actief.

Als gast kun je lekker rustig alle onderwerpen doorlezen. In tegenstelling tot sommige fora kun je hier wel gewoon alles bekijken als gast. Als geregistreerd gebruiker heb je natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Je kunt dan bijvoorbeeld:

  • zelf berichten plaatsen;
  • reageren op berichten van anderen;
  • vragen stellen;
  • foto's plaatsen;
  • abonneren op onderwerpen zodat je bericht krijgt als er een nieuwe reaktie geplaatst is;
  • enz...

Gebruik

Afbeelding

Wil je gebruik maken van de diverse functies op het Dacia Forum dan is registratie noodzakelijk. Met al die spammers van tegenwoordig ontkom je hier niet meer aan. Na het invullen van een zelf te kiezen gebruikersnaam en wachtwoord en email komt er bij mij een verzoek tot registratie binnen. Zelf ontvang je een email met een melding dat je account nog inactief is.

Zodra ik de registratie heb verwerkt volgt er nog een email met bevestiging. Let op: het door jou gekozen wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen en kan NIET worden uitgelzen. Ben je je wachtwoord kwijt dan kun je een nieuwe aanvragen.

Momenteel worden er werkzaamheden aan het forum uitgevoerd zoals software-updates en extra mogelijkheden toevoegen. Maar in principe blijft het forum gewoon bereikbaar. Er worden nieuwe catagorieen toegevoegd.

Heb je zelf een zinvolle toevoegin of suggestie? laat het weten via het emailadres bovenaan het Forum.

Bekijk rustig het forum en registreer jezelf; het verplicht tot niets. Veel plezier!Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties