Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
Contact
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Ingestuurde foto's
Terugroep-acties
Voorwaarden
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Nieuwe brochures voor de Dokker, de Dokker VAN en de Sandero

01-10-2012
Richard
Overig
0

En dan is nu op de Autosalon van Parijs eindelijk het officiele doek onthuld van de nieuwe Sandero. En natuurlijk hoort de Stepway hierook bij. Zelf vindt ik de nieuwe Sandero een beetje "dertien in een dozijn""> de Stepway-versie vindt ik wel erg geslaagd.</p>

<p><a href=[/url" target="_blank">Op de Nederlandse introductie moeten we nog even wachten helaas. De Sandero staat vanaf december van dit jaar bij de dealer; de Stepway laat op zich wachten tot februari 2013.

De Nederlandse brochures zijn er dus ook nog niet. Dacia Frankrijk heeft echter de Franse brochures al vrijgegeven. Hierin is te zien dat de Sandero 8 kleuren leverbaar is waaronder twee nieuwe kleuren blauw (Bleu Persan en Bleu Azurite). De Stepway wordt leverbaar in twee niveau's.

[url=https://www.daciamodellen.nl/docs/fr-brochure-dacia-sandero-2012-08.pdf][img=right]https://www.daciamodellen.nl/cms/wp-content/uploads/2012/10/voorzijde-brochure-sandero-new-8001-300x215.jpg">Een belangrijk punt: in de Franse folder van de Sandero staat duidelijk vermeld dat het MEDIA NAV systeem als optie de kaart van Europ heeft!

Dit is ook het geval bij alle versies van Dacia waarin hetzelfde systeem wordt gemonteerd. (De door mij geteste Lodgy had ook geen Europa-kaart)

Als je op de afbeeldingen klikt in dit artikel dan kom je op de de betreffende brochure uit.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties