Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
Contact
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Ingestuurde foto's
Terugroep-acties
Voorwaarden
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Eerste nieuwe Sandero's staan in de showrooms

06-12-2012
Richard
Dacia Sandero
0

Onlangs moest (nou ja, moest..) ik er nog voor naar Parijs om de auto te kunnen aanschouwen. Nu hoeft dat niet meer want steeds meer dealers hebben of krijgen de Sandero's geleverd. De Stepway laat nog even op zich wachten maar die zal medio februari te bewonderen zijn.

Hieronder vind je een paar foto's van de Sandero's in de showroom van Arend Auto in Den Bosch. De auto's zijn afgelopen maandag binnengekomen. Hierbij gaat het om twee Sandero's in Ambiance uitvoering en eenmaal een Lauréate-uitvoering.

De nieuwe Sandero is een hele goede aanbieding en is geheel in de traditie en stijl van Dacia: Een goede, degelijke no- nonsens auto voor een prijs die we gerust "Shockingly affordable" kunnen noemen. En nu ook leverbaar met diverse nieuwe opties zoals navigatie, parkeersensoren, lederen bekleding en natuurlijk cruise control. Dit zijn opties die we in 2007 toen Dacia de MCV begon te leveren niet verwacht hadden.

Uiteraard is een ieder die de Sandero's wil bekijken (en rijden!) welkom bij Arend Auto; overigens geldt dat natuurlijk ook voor alle andere Dacia-showrooms!Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties