Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
Contact
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Ingestuurde foto's
Terugroep-acties
Voorwaarden
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Dacia Sandero op weg naar England

26-10-2012
Richard
Dacia Sandero
0

 de binnenzijde is dat niet.</p>

<p>Het meest opvallende is dan ook dat het interieur min of meer gespiegeld is. Aangezien ze in England de hele dag door

De allereerste engelse folder van de Sandero is nu in digitale versie uitgebracht. En ze beginnen deze folder als volgt:

[q">Om te beginnen wordt de Sandero leverbaar in 6 kleuren. Het dashboard verschilt per uitrusting. De "Access" heeft radio-voorbereiding voor een 1 din radio; de Ambiance en de Lauréate hebben de mogelijkheid voor de 2 din radio.

De motorkeuzes voor England zijn de 1,2 16V 75 PK die we al kenden uit de huidige Sandero hier; dan de TCe90 met drie cilinders; en als laatste de dCi90.

De basisversie begint bij (omgerekend) €7.334; dit loop op tot €12.145 voor de Lauréate met de 90 PK diesel. Extra garantie tot 5 jaar of zelfs 7 jaar is ook mogelijk; hiervoor betaal je respectievelijk €490 danwel €1054. Hierbij moet ik dan wel vermeld dat het bij 7 jaar wel om 160.000 km gaat.

Automatische versnellingsbak is nog steeds niet leverbaar. De Sandero mag een maximum van 1100 kg trekken. De "top"-versie, ook wel Lauréate genoemd, beschikt standaard over een boordcomputer MET buitentemperatuurmeter (precies zo als ik al in de Logan Sedan in parijs zag). Ook cruise control en snelheidsbegrenzer zitten er dan standaard bij. Ook standaard is de afwezigheid van een reservewiel. In plaats daarvan een opblaaskit.

Optioneel zijn nog een paar zaken te verkrijgen; zo zijn lichtmetalen velgen, parkeersensoren, echt reservewiel e.d. bij te bestellen.

De officië]le website van Dacia England is HIER te vinden. De eerste versies met het stuur aan de "verkeerde" kant komen echter pas begin volgend jaar. Hierbij gaat het dan om de Duster en de Sandero; de Logan komt vooralsnog niet naar England. De Lodgy "ligt" op de onderhandelingstafel. Het kan zijn dat deze vanaf 2015 ook in England op de weg komt. De UK-versies zijn afkomstig van de Renault fabriek in Chennai, India.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties