Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
Contact
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Ingestuurde foto's
Terugroep-acties
Voorwaarden
Privacy
Inloggen Registreren
Daciamodellen

Duster Limited Edition

07-04-2011
Richard
Dacia Duster
0

Dacia Duster in limited editionDacia heeft een paar foto's vrijgegeven van een Duster in Limited Edition. De naam van deze versie is Duster Ecole de Ski Francais (ESF), vrij vertaald: Franse Ski School. Het model heeft een prijs van €18.990.

Hoeveel er gemaakt zullen worden is onduidelijk aangezien hier geen info over bekend gemaakt is. Maar veel zul je ze waarschijnlijk niet tegenkomen aangezien ze alleen aan te schaffen zijn via ESF ski-instructeurs. Dit klint als een verlate 1 april grap maar dat schijnt toch niet zo te zijn.

Het verschil met een "gewone" Duster is echter marginaal. De Duster ESF is gebaseerd op de Lauréate 4x4 versie en wordt geleverd met de 110 PK 1,5 liter diesel.

Dacia Duster in limited editionStandaard is de auto uitgerust met mistlampen, electrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, handmatige airco, radi-CD met MP3 en 16 inch velgen voorzien van winter-continentals. Daarnaast zijn er rubbermatten met verhoogde rand geplaatst. Het model heeft tevens extra logo's op de deuren die de limited version aangeven. Daarnaast is de aluminium bescherming onder de voorbumper versterkt. Als laatste zijn er dan ook nog dakdragers  voor ski's geplaatst. De Duster is leverbaar in Gris Platine en Blanc Glacier. ESP is optoneel te bestellen bij dit model.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Er zijn nog geen reacties