Dacia Duster

Dacia Vestigingen

31-08-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,artikel dacia dealer in Woippy bij Metz (FR),right]artikel-dacia-border.jpg[/image]Hier in Nederland zijn we er nog niet zo ver mee dat Dacia haar eigen vestigingen heeft. Helaas is het nog steeds zo dat Dacia een ondergeschikte rol speelt als het gaat om de hoeveelheid showroom-ruimte ten opzichte van Renault.

Tijdens mijn terugreis vanuit Frankrijk passeerde ik (helaas was het al sluitingstijd geweest) een pure Dacia-vestiging. Gevestigd in Woippy, net boven Metz. Het betrof hier een weliswaar kleine maar toch duidelijke showroom die puur aan Dacia was gewijd.

In de showroom in Nederland mag je blij zijn dat je 1 a 2 Dacia's tegenkomt, de Showroom van Woippy had alle modellen staan (Duster, MCV, Sandero, Stepway, Pickup, VAN en Sedan). En dat is toch eigenlijk wel een eerste vereiste als je een merk op de kaart wilt zetten. Een klant wil niet alleen graag weten welke modellen er zijn waar hij of zij de keus uit heeft, deze gelijk ook kunnen bekijken trekt een klant eerder over de streep om die begeerde handtekening te zetten. Om die reden staan de diverse Renault modellen toch ook in de showroom?


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.