Dacia Duster

Dacia Duster Aniversare

28-04-2011
RichardMCV
Dacia Duster
0

Dacia duster met voor en achterskitsDacia is vijf jaar in Nederland. Om dat feestelijke feit te vieren, brengt het succesvolle Roemeense merk een extra rijk uitgeruste topversie van de populaire Duster uit, de Aniversare. Deze heeft behalve de al zeer complete uitrusting van de Lauréate een hele lijst aantrekkelijke extra's voor een scherpe meerprijs. De Duster Aniversare is vanaf 2 mei te koop. Levering start vanaf juli 2011.

De Dacia Duster is sinds de introductie in april 2010 een succesvolle nieuwkomer in het cross-over segment, dankzij een onovertroffen prijs/kwaliteit en ruimte verhouding ten opzichte van de concurrentie. Inmiddels zijn er al meer dan 2.600 Dusters geregistreerd.

Duster Aniversare is Dacia's nieuwe topmodel, gebaseerd op de luxe Lauréate-uitvoering. Met onder meer lichtmetalen 16-inchwielen, voor- en achterskits en dakrails, buitenspiegels en instaplijsten die zijn uitgevoerd in chroomkleur met satijnglans, dacia duster radio stuurkolom bedieningziet de Duster Aniversare er nóg stoerder uit. Het interieur biedt nog meer comfort, met onder meer lederen stoelbekleding, een met leder bekleed stuur en versnellingspookknop, en aan de stuurkolom een bedieningssatelliet voor de radio/cd-speler met mp3-functie.

Scherpe prijs
Al deze opties vertegenwoordigen een meerwaarde van €2.285, terwijl de meerprijs voor de Dacia Duster Aniversare slechts €1.200 bedraagt. Een voordeel van €1.085 - als dat geen feest is!
Dacia biedt de Duster Aniversare aan met naar keuze de 1.6 16V 105 benzinemotor en de 110 pk dCi turbodieselmotor in 4x2- en 4x4-uitvoering vanaf €17.590.

Rijk bedeeld
De Duster Aniversare komt boven de Lauréate-versie, die standaard al rijk is bedeeld met onder meer airbags voor bestuurder en passagier, zijairbags en ABS. Handig zijn de airconditioning, de stuurbekrachtiging, de centrale portiervergrendeling met afstandbediening, de elektrisch bedienbare zijruiten vóór en de elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels. Ook de in ongelijke delen neerklapbare achterbank, de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en de boordcomputer behoren al tot de standaarduitrusting van de Lauréate.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.